Partners

De missie van Maakkunde wordt gedeeld door vele partners. Dankzij hun bijdrage maken ze de realisatie van Maakkunde mogelijk.

Partners

De realisatie van Maakkunde is mogelijk gemaakt dankzij de financiële steun van de partners hieronder. 

Financiële partners hebben geen zeggenschap over de inhoud van de lesmethode. De inhoud van Maakkunde is onafhankelijk ontwikkeld door NEMO. Logo's en/of andere vermeldingen van partners zijn niet opgenomen in het lesmateriaal.

NEMO werkt volgens de ICOM richtlijnen voor redactionele onafhankelijke programma-ontwikkeling.

Trainingspartners

We willen zo veel mogelijk scholen de kans bieden om te werken met Maakkunde. Daarom bouwt NEMO aan een breed netwerk van trainingspartners, in de verschillende regio’s bijvoorbeeld de Pabo’s. Wil je ook meedoen? Neem dan contact op met info@maakkunde.nl.

Samenwerkingspartners

Hogeschool iPabo, TechYourFuture en Centrum JongerenCommunicatie Chemie speelden een belangrijke rol in de ontwikkeling van het Maakkunde lesmateriaal.

De realisatie van Maakkunde is mogelijk gemaakt dankzij de financiële steun van de partners hieronder.

Hoofdpartners

The Shell Centenary Scholarship Fund (TSCSF) investeert in innovatieve partners die jonge mensen over de hele wereld helpen om vaardigheden op het gebied van wetenschap, technologie en wiskunde (STEM) op te bouwen. Mede dankzij de financiele bijdrage van TSCSF kan de lesmethode Maakkunde door NEMO worden gerealiseerd.

Bij het Ministerie van Defensie speelt techniek een steeds grotere rol. Zowel NEMO als Defensie zijn overtuigd van het belang om de interesse van jongeren voor wetenschap en technologie al vroeg te stimuleren. Via dit partnership steunen ze de activiteiten binnen en buiten het museum, zoals de lesmethode Maakkunde.

Premium partners