W&T Expert Training

Individuele training voor vakdocenten

De individuele Maakkunde W&T Expert Training is voor leerkrachten die op hun school worden ingezet voor de lessen W&T. Dat kan bijvoorbeeld in de rol van techniekcoördinator of vakleerkracht. We gaan uit van enige voorkennis wat betreft het geven van hands-on lessen en het organiseren en begeleiden van onderzoekend en ontwerpend leren (OOL).

De W&T Expert Training bestaat uit drie bijeenkomsten. Een leerkracht schrijft zich in voor het hele traject. In dit traject wordt de leerkracht begeleid in het leerproces. Men voert onderwijsleergesprekken en oefent met het implementeren van modules in de eigen lespraktijk.

Iedere bijeenkomst wordt een aantal Maakkunde thema’s behandeld. Er zijn in totaal 10 thema’s. Elk thema heeft een module voor groep 1 tot en met 4 en een voor groep 5 tot en met 8. Ook komen er didactisch onderwerpen aan bod tijdens de training, zoals vakintegratie, W&T voor alle leerlingen en conceptontwikkeling binnen W&T. Deelnemers krijgen na afloop toegang tot de lesmodules.

Data

De training is verdeeld over drie middagen.

  • woensdag 22 januari 2020, 14.00 - 17.30 uur
  • woensdag 20 mei 2020, 14.00 - 17.30 uur
  • woensdag 30 september 2020, 14.00 - 17.30 uur

De trainingsdagen zijn niet los van elkaar te boeken.

Locatie

NEMO Science Museum, Amsterdam

Prijs

€ 1.500. Inclusief de volledige lesmethode die bestaat uit 20 modules.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de W&T Expert Training? Vul dan het formulier hieronder in. Wil je meer informatie? Bel ons dan op 020-53 13 118 of stuur een mailtje naar info@maakkunde.nl

Contactgegevens

Naam
Functie
E-mailadres
Telefoonnummer

Gegevens school

Naam school
Adres
Postcode
Plaats